top of page

Acerca de

Onze filosofie

Ons verhaal staat in teken van jouw verhaal

Een gezonde levensstijl daar hoort een gezonde huid bij.  Maar hoe krijg je de twee gecombineerd?  De laatste jaren geraakt er meer en meer bekend over de schadelijke stoffen in het merendeel van de veel gebruikte cosmeticaproducten.  Gelukkig werd de markt voor de gezonde cosmetica groter waardoor meer producenten zich hebben toegelegd op het ontwikkelen van gezonde verantwoorde cosmetica en verzorgingsproducten.  In eerste instantie legt men vooral de nadruk op het verwijderen van alle hormoonverstorende elementen in de producten.  Maar ook andere neurotoxische en schadelijke stoffen voor je huid worden meer en meer geweerd uit nieuwe producten van nieuwe aanbieders op de markt, weg van de massaproductie.

Het is echter als consument een hele klus om al die stoffen te identificeren en te gaan opzoeken in de producten op de hedendaagse markt.  Er is ook al enige kennis vereist over de ingrediënten en hun werking om uit te maken welke producten goed zijn voor jou en welke niet.

Wij van Bio Soigné deden dit werk voor jou en gingen bij onze leveranciers op zoek naar enkel en alleen de meest zuivere, minst schadelijke producten die daarenboven ook nog van uitstekende kwaliteit zijn.  Wij stellen dan ook met trots onze collectie voor die met onze grootste zorg voor jullie werd uitgezocht.

Beauty Spa

Ons aanbod zal ook steeds groeien naarmate we meer van de beschikbare producten op de markt analyseren.  Om enige transparantie te garanderen over de aangeboden producten nodigen wij jullie uit om deze te scannen met de Yuka©-app op je smartphone.  Daar vind je reeds veel info over je aangekochte product.  Wij hebben deze zelf hiermee gescand en enkel producten met een groene eindquotering worden door ons verkocht. 

Laat je verrassen door de kwaliteit en eerlijkheid van de producten.  We wensen je alvast veel surfplezier.

Suggesties zijn altijd welkom via de contact-pagina en heb je een vraag aarzel zeker niet contact op te nemen met ons.  Wij proberen alle vragen binnen de 24 uur te beantwoorden.

Heb je een overgevoelige huid of een medische aandoening en heb je specifieke eisen aangeraden door een dermatoloog waarbij je meer info wenst omtrent de producten, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Natuurlijke ingrediënten
bottom of page